Safety

De implementatie van “veilig werk voor iedereen” willen we stevig verankeren bij onze klanten, hun toeleveranciers en hun partners. We geloven dat veiligheid een absolute prioriteit moet zijn binnen elke organisatie, klein of groot.  We willen een voorbeeld zijn en telkens opnieuw medewerkers sensibiliseren.  Doordacht en resultaat gericht. Op het werk, thuis en onderweg.

People

We geloven in de kracht van mensen en hun gedrevenheid om goeie dingen ook veilig te doen, binnen en buiten het werk.  We willen onze kennis en passie met iedereen delen en van elke medewerker een safety-hero maken waarbij veiligheid en welzijn op het werk “top of mind” zijn.  We zijn ervan overtuigd dat medewerkers elkaar op een veiliger niveau kunnen trekken.  Elke schakel telt.

Integrity

We geloven dat integriteit een basisfundament is voor langdurige relaties met klanten en partners. We zijn transparant in wat we doen en eerlijk in onze aanpak.  We willen een betrouwbare partner zijn met oog voor kwaliteit en professionalisme doorheen al onze processen en afspraken met klanten.  Vandaag en morgen, overal en altijd.

Responsibility

We geloven dat we als partner mee onze verantwoordelijkheid moeten nemen om onze klanten stevig te ondersteunen in het implementeren van een betere veiligheidscultuur. We pakken onze verantwoordelijkheid op in “the boardroom” en geven pragmatisch advies en we staan evenzeer met beide voeten in “the field” en sturen medewerkers aan alsof het onze mensen zouden zijn.

Innovation

We geloven dat innovatie een sterke hefboom is om continu een betere dienstverlening te bieden. Innoveren om te evolueren: zowel inhoudelijk als procesmatig ten dienste van onze klanten en deelnemers. Innoveren houdt ons scherp en alert. Daar worden onze klanten beter van.

Teamwork

We geloven dat samenwerken cruciaal is om het onderste uit de kan te halen. Wat we doen, doen we in overleg, doelgericht en met respect voor ieders mening. We stimuleren teamwork binnen het bedrijf en willen een katalysator zijn om de communicatie tussen afdelingen, tussen medewerkers, tussen management en de werkvloer te versterken. We rollen de mouwen op en slaan de handen in mekaar.