Claude Monserez

Met vuur spelen heeft Claude thuis niet geleerd maar hij kreeg met de wieg tussen de brandweerwagens wél mee dat vuur bestrijden en brand voorkomen een kwestie is van heel veel oefenen, blijven leren en steeds veiligheid voorop te stellen, no matter what. Sinds zijn 18de is hij gepassioneerd met brandbestrijding en -preventie aan de slag en bracht hij, als speciaal aangesteld technisch attaché, zijn bijna 40 jaar expertise zelfs bij FOD BIZA binnen in de voorbereiding en implementatie van de nationale hervormingen.  Elektriciteit kent voor Claude geen geheimen na jarenlang technische keuringen voor AIB (Vinçotte) te hebben uitgevoerd. Zijn praktische aanpak als Preventieadviseur Niveau II en zijn scherpe kijk op veiligheid binnen tal van bedrijven zorgen steeds weer voor sterke en blijvende resultaten. 

Dirk Dewulf

Met zijn ingenieursdiploma op zak is Dirk quasi onmiddellijk aan een reeks langlopende management opleidingen begonnen in parallel met zijn carrière als sales manager bij een Vlaams staalconstructiebedrijf. Bij een Zweedse multinational leerde hij de vaardigheden en knepen van het vak om bedrijven praktisch en haalbaar advies te geven in het doorvoeren van duurzame veranderingen. Zijn analytische kijk op 'transformeren' en zijn gedrevenheid om mensen sterker en beter te maken, brachten hem zowat overal ter wereld om klanten klaar te stomen voor de toekomst.  Voor één van zijn klanten ging hij zelfs 6 jaar in Hong Kong en Shanghai wonen om het daar zelf te gaan toepassen.  Practice what you preach is Dirk dan ook op het lijf geschreven. De decennialange vriendschap met Claude zorgt er nu voor dat Faraday Safety met een holistische benadering bedrijven ondersteunt in woorden en vooral daden.

Kristof Callewaert

Kristof is aan de basis een verpleegkundige en is steeds blijven werken aan het uitbreiden van zijn kennisdomeinen. Als leerkracht werd hij pedagogisch zeer goed gevormd en als Preventieadviseur Niveau II kan hij uitstekend klanten helpen met het uitwerken van passende oplossingen en pragmatische adviezen.  Daar bovenop werkt Kristof reeds 20 jaar voor het Rode Kruis en brengt hij dus een pak ervaring mee in de ondersteuning van de activiteiten van Faraday Safety.